Thënie nga Mustafa Kruja

Shqiptarët sado që në dukje të ndamë nga ndryshime fetare e krahinore, përballë armikut e përballë rrezikut e ndjejnë vehten vetëm shqiptarë të gjithë të bashkuem nga zani i gjakut dhe i gjuhës së përbashkët.