Thënie nga Leonardo Da Vinçi

Sepse sapo keni shijuar fluturimin ju do ta shetitni tokën me sytë tuaj kthyer drejt qiellit, sepse ju keni qenë atje dhe do t’ju duhet një kohë e gjatë për t’u kthyer.