Thënie nga Kim Novak

Skenari ishte gjithmonë gjëja më e rëndësishme për mua dhe unë e adhuroj skenarin. Për një arsye, se unë i kam admiruar gjithmonë pemët. Unë thjesht i adhuroj ato. Mendoj se ato pemë kanë përjetuar histori, ashtu si jetohet përmes Luftës Civile, por ende