Thënie nga Elenor Ruzvelt

Ju kurrë nuk mund të jetoni jetën e dikujt tjetër, madje as të fëmijës tuaj. Ndikimi që ju ushtroni është me anë të jetës tuaj, dhe me anë të asaj që ju jeni bërë vetvetja.