Thënie nga Bill Gejts

Rreth milion kompjuterë shiten çdo vit në Kinë, por njerëzit nuk e paguajnë softuerin. Një ditë ata do të paguajnë. Përderisa vjedhin atë, ne duam të e vjedhin softuerin tonë. Disi do të bëhen të varur, dhe atëherë disi do të gjejmë mënyrë si t’i marrim