Thënie nga Adolf Hitler

Fetë e kanë kaluar pikën e tyre kulmore, tani janë dekadente. Mund të mbesin të tilla dhe për pak shekuj. Atë që s’e bëjnë dot revolucionet, do ta bëjë evolucioni.