Thënie dashurie

Sonte shoh një dorë që s’më bindet, shoh dy sy që të kërkojnë, ty e dashura ime dhe ndjej një zemër që ndoshta s’më përket mua, ndjej dashuri që më përbin krejt trupin dhe pastaj shpirtin, mendimin, gjakun, nervat dhe çdo qelizë të qenies time.