Thënie dashurie

Eh, sa e sa orë e ditë më ikin duke të menduar ty, netëve përpëlitem dhe ndjej shtrëngimin në zemër, lotët më rrjedhin pa pushim deri sa bien rrezet e diellit mbi dritaret e dhomës sime, atëherë lotët teren nga ngrohtësia e rrezeve mbi fytyrën time.