Thënie dashurie

Pse kjo zemra ime kërkon dashuri prej teje? Të lutem kthehu përsëri dhe rri përgjithmonë pranë meje! Pse më rrah shpejt zemra kur flas me ty, pse më rrjedh loti kur mendoj në ty?! Pse një herë nuk m’u afrove, pse buzën tënde nuk ma dhurove?! A e din se të