Thënie dashurie

Pastaj buzëqeshja ime shkoi atë natë së bashku me ty. Ti u ktheve por ajo jo, morri rrugën e panjohur për të thënë ty lamtumirën e fundit dhe ditëve që dikur i kaluam bashkë me ty.