Thënie dashurie

Në mesin e natës, në terrin e zi, unë rri i zgjuar, dhe mendoj për ty! Hapi krahët lartë në qiell, ti për mua je diell, por i lumtur prapë nuk jam, se ty afër nuk të kam!