Thënie dashurie

Të falënderohem për atë që më the “PO” si dhe për kujtimet e mrekullueshme që edhe sot në zemrën time shfaqin lumturi. Të falënderohem për buzëqeshjet tua dhe puthjet. Të falënderohem për dashurinë tënde.