Thënie dashurie

Nuk e di ndryshe si ta përshkruaj këtë ndjenjë përveç me fjalët se, kur unë jam pranë teje thjesht fluturoj në lartësitë hyjnore dhe ndihem si krijesa më e pasur në botë.