Thënie për shkrimin (43 thënie)

I gjithë religjioni, miku im, ka dalë thjesht nga mashtrimi, frika, lakmia, imagjinata, dhe poezia.

Kurrë mos bëj luftë me ata njerëz të cilët e blejnë bojën me fuçi.

Të jesh poet është një gjendje, nuk është një profesion.