Thënie për ndryshimin (14 thënie)

Nëse ne nuk mund t’iu japim fund ndryshimeve tona, së paku mund të ndihmojmë për ta bërë botën të sigurtë për ndryshyeshmërinë.

Njerëzit gjithmonë i frikësohen ndryshimit. Njerëzit iu frikësuan elektricitetit kur u zbulua, apo jo? Njerëzit iu frikësuan qymyrit, iu frikësuan motorëve me benzinë? Gjithmonë do të ketë injorancë, dhe injoranca shpie në frikë. Por me kohë, njerëzit do

Kur ke mbaruar së ndryshuari, atëherë ke marrë fund.

Ji ndryshimi që ti dëshiron ta shohësh në botë.