Thënie për meshkujt (35 thënie)

Unë nuk mendoj se kam rënë ndonjëherë në dashuri, unë jam e sigurt se dikur do të bie në dashuri. Unë kam pasur raste të mëdha, edhe pse nuk jam ndeshur kurrë me ndonjë Brad Pitt.

Shumica e grave bëjnë çmos për të ndërruar burrë, dhe kur e kanë ndërruar, ky nuk iu pëlqen.

Vetëm burrat që nuk janë të interesuar për gratë, janë të interesuar për veshjet e grave. Burrat që iu pëlqejnë gratë nuk ua shikojnë kurrë veshjet.

Të jesh bos do të thotë të jesh i vetmuar. Të jesh një bose në një botë ku sundojnë kryesisht burra është veçanërisht kështu.

Njeriu mesatar është më shumë i interesuar për një femër e cila është e interesuar për të, se në një femër me këmbë të bukura.