Thënie për meshkujt (35 thënie)

Një burrë në moshë të re është një bashkëshort i mirë, por një burrë i keq.

Për të qenë krejtësisht grua ti ke nevojë për një mësues, dhe tek ai të kesh mirëkuptimin e jetës tënde. Ke nevojë për një burrë që ta shikosh me respekt. Nëse e shfronëzon atë, mos u habit që ti je e pakënaqur, dhe gratë e pakënaqura nuk mund të duhen gjatë.

Unë vishem për imazh. Jo për veten time, por për publikun, jo për modën, por për burrat.

Në filmin X-Men femrat janë kaq të fuqishme dhe sexy! Ne vërtetë iu japim ca shqlema burrave!

Femrat janë si mollët në pemë.
Më të mirat janë në majen e pemës.
Meshkujt nuk duan të arrijnë tek më të mirat, sepse kanë frikë se rrëzohen dhe vriten.
Si shkëmbim, marrin mollët që janë të rëna përtokë, të cilat, edhe pse nuk janë të mira, jane të lehta

Anonim

Një qytet i madh është ai që ka burrat dhe gratë më të mëdhenj.

Një burrë e di se kur po plaket, sepse ai fillon të duket si i ati i tij.

Por një burrë bandill bosh nuk mund të jetë një burrë vulgar.

E di çfarë është gjëja e parë që shoh tek femrat? A janë duke më parë mua apo jo.

Anonim

E para simptomë e dashurisë tek një djalosh është droja: tek një vajzë është guximi.