Thënie për meshkujt (35 thënie)

Të gjitha arsyetimet e burrave nuk janë me vlerë sa një ndjenjë e grave.

Për meshkujt dhe femrat njëlloj, trupat e gjinisë tjetër tjetër janë të mesazhe që sinjalizojnë se çfarë ne duhet të bëjmë, ata janë shenja me ngjyra të ndezura të nevojave tona.

Nuk ka lloj ngacmimi që një burrë nuk mund t’ia bëjë një gruaje me pandëshkueshmëri në shoqëritë e civilizuara.

Gratë dashurojnë një burrë të ndershëm.

Mashkulli zbuloi ARMËT dhe shpiku GJAHUN,
Femra zbuloi GJAHUN dhe shpiku VIKTIMAT (meshkujt).

Mashkulli zbuloi NGJYRAT dhe shpiku PIKTURËN,
Femra zbuloi PIKTURËN dhe shpiku MAKEUP-in.

Mashkulli zbuloi BOTËN dhe shpiku BISEDËN,
Femra zbuloi BISEDËN dhe

Anonim

Një burrë në moshë të re është një bashkëshort i mirë, por një burrë i keq.

Qyteti më i madh është ai që ka burrin më të madh apo gruan më të madhe: edhe nëse është me ca kasolle zhelane, ai është prapë qyteti më i madh në të gjithë botën.

Pa ëmbëlsi, një burrë është jointeresant.

Çfarë do të bënin, zotëri, njerëzit e kësaj toke pa gra? Ata do të ishin të dobët, zotëri, tejskajshmërisht të dobët.

Është një gjë e hatashme kur një burrë i cili s’ka asgjë në botë pse ta vrasë mendjen, shkon dhe martohet.