Thënie për dashurinë (558 thënie)

Gruaja është si një filxhan kafe: hera e parë që e shijon nuk të lë të flësh.

Edhe nëse kurrë më nuk më thua se më don, edhe nëse kurrë nuk më fol, edhe nëse më thua “shko në RR.S”, te unë do mbetesh siç ke qenë, që nga biseda e parë që kemi bërë!

Anonim

Kur jam në mendime, të kam pranë zemrës sime, kur rrugës heci, shkoj, veç për ty mendoj!

Anonim

Më duket sikur të gjitha fjalët para teje janë të kota! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie përsëri, e si mund të jem i qetë kur në zemër je ti?! Prandaj shko moj vajzë, shko ti prej këtej, largohu…

Anonim

Nuk është e bukur ajo që është e bukur, por e bukur është ajo që ju pëlqen.

Anonim

Mos mendo se të kam harruar, mos mendo se tjetër dua, mos mendo se zemren time tjetër kush ka me gëzua’.

Anonim

Kumbimi i një puthjeje nuk është e fortë sa gjëmimi i një topi, por jehona e saj zgjat shumë më tepër.

Të kisha qenë shqiponjë, të kisha fluturu’, kisha ardhë tek ti, një puthje ta kisha dhuru’, në sy të kisha shiku’ dhe me mall të kisha përqafu’!

Anonim

Që nga hera e parë kur unë ty të shikova, nga ato momenente unë në ty u dashurova!

Anonim

Dashuria është verbim kur vendoset para arsyes.

Anonim