Thënie për dashurinë (558 thënie)

Natyra deshi që gruaja të ishte kryevepra e tij: por iu dridhën duart dhe mbaroi punë para kohe.

Më ëmbël se dashuria nuk ka, por pas saj vjen urrejtja.

Anonim

Të dua shqip, “Je t’aime” frëngjisht, “Ik hou van jou” flamisht, “Jeg elsker deg” norvegjisht, “I love you” anglisht, “Ich liebe dich” gjermanisht… të dua, seriozisht.

Anonim

Nëse ti nuk do të kishe emër, do të të thërrisja dashuri, dhe nëse dashuria nuk do të kishte emër, do ta thërrisja me emrin tënd.

Anonim

Sa të çmuar janë sytë e tu pas gjithë kësaj që kam parë. Sa e varfër është gjithçka që shoh, kur shoh sytë e tu.

Anonim

Martesa është marrëdhënie seksuale, ose ndryshe ju mund të qëndronit si miq të mirë.

Anonim

Barra e madhe mund për deve, dashuria e madhe mund për zemër.

Anonim

Nësë do të më marr malli për ty, do ta gjej, ta shuaj në skutat e kujtimeve të mia që i ruaj të pastra.

Anonim

Më e rëndësishmja në një martesë është që të dy të kenë besim në Perëndi dhe Jezu Krisht! Kur keni besim, gjithçka është e mundur!

Anonim

Në dashuri tepër nuk është mjaft…

Anonim