Thënie qesharake (54 thënie)

Unë nuk mora pjesë në funeral, por dërgova një letër të këndshme duke thënë se e miratoj atë.

Injeksionet janë gjëja më e mirë e shpikur ndonjëherë për t’i ushqyer mjekët.

Ilaçi më i mirë për kollë është fasulja. Pastaj ke frikë të kollitesh.

Anonim

Mashkulli zbuloi ARMËT dhe shpiku GJAHUN,
Femra zbuloi GJAHUN dhe shpiku VIKTIMAT (meshkujt).

Mashkulli zbuloi NGJYRAT dhe shpiku PIKTURËN,
Femra zbuloi PIKTURËN dhe shpiku MAKEUP-in.

Mashkulli zbuloi BOTËN dhe shpiku BISEDËN,
Femra zbuloi BISEDËN dhe

Anonim

Në qoftë se Perëndia nuk do të pushonte dielën, do të kishte pasur kohë për të përfunduar botën.

Çdo gjë që hyn në gojën time duket se më trash mua, çdo gjë që del nga goja ime më shqetëson mua.

Çdo gjë që hyn në gojën time duket se më trash mua, çdo gjë që del nga goja ime më shqetëson mua.

Unë kam besim të madh në budallenjtë; vetëbesim e quajnë miqtë e mi.

Truri është një organ i mrekullueshëm; ai fillon të punojë në momentin kur zgjoheni nga gjumi në mëngjes dhe nuk pushon derisa të keni shkuar në zyrë.

Unë e kam rregull të mos pi kurrë duhan, ndërsa unë jam duke fjetur.