Thënie qesharake (54 thënie)

Hijeshia e gruas që po kalon në përgjithësi është në proporcion të drejtpërdrejtë me shpejtësinë e kalimit të saj.

Kurseni ujin. Lahuni bashkë me një shoqe/shok njëkohësisht.

Anonim

Njeriu u krijua në fund të javës së punës kur Perëndia ishte i lodhur.

Njeriu ka avantazhe kur zgjidhet President. Ditën pasi u zgjodha, notat e mia të shkollës së mesme u klasifikuan sekret.

E godita atë aq fort sa atij iu desh një lugë këpucësh për të vënë në kokë kapelën e tij.

Javën tjetër nuk mund të ketë kriza. Unë do të jem i zënë deri në fyt me punë.

Unë kam menduar shumë kohë se si do të dukeshin Dhjetë Urdhërimet në qoftë se Moisiu do t’i kishte dhënë nëpërmjet Kongresit të Shteteve të Bashkuara.

O Zot për vete s’dua gjë jo… por për prindërit nje dhëndërr të bukur.

Anonim

Kush nget shpejt gjen belanë, atë që nget ngadalë e gjen belaja.

Anonim

Kur isha në kopsht, mësuesit më pyeti: A e dini se çfarë pune bën babai juaj për të jetuar? ” Kështu që unë iu përgjigja: “Ai i ndihmon gratë për të mbetur shtatzënë!” Ata i telefonoi nënës sime dhe e pyeti: “Çfarë pune bën vërtet pikërisht burri juaj?”