Thënie për nënën (12 thënie)

Unë jam një përzierje e çuditshme e kureshtje së nënës sime; babait im, i cili u rrit si i biri i një prifti në një familje prezbiteriane, i cili kishte një ndjenjë të madhe të detyrës dhe të përgjegjësisë; dhe babait të nënës sime, i cili ishte gjithmonë

Unë jam me fat. Pata një nënë tejet të bukur.