Thënie për muzikën (25 thënie)

Muzika e mirë është shumë pranë gjuhës së lashtë.

Medet! Muzika vetëm çjerr kur shpirti është i dërmuar.

Muzika është pronë e gjithkujt. Vetëm botuesit mendojnë se disa janë pronarë të saj.

Kur vjen puna tek muzika, jeni vetëm ju dhe mikrofoni. Nuk jeni ju dhe aparaturat e regjistrimit.

E adhuroj Vagnerin, por muzika që parapëlqej është macja e vjerrur nga bishti jashtë një dritarje dhe që përpiqet të kapet në xhama me kthetrat e saj.