Thënie për fjalët (86 thënie)

Fjala është binjak i vizionit tim, ajo është e pabarabartë për të matur veten, ajo më provokon mua përgjithmonë, ajo thotë me sarkazëm, prit ti e përmban veten mjaft, pse nuk le atë në punë të saj, atëherë?

Kurrë mos e lejo të thotë jo një person që nuk kanë fuqinë për të thënë po.

Fjalët më të tmerrshme në gjuhën angleze janë: Unë jam nga qeveria dhe ndodhem këtu për të ndihmuar.

Mos thoni tregime për peshkun atje ku njerëzit ju njohin, por në veçanti, mos iu tregoni atyre që e njohin peshkun.

Veshi është rruga drejt zemrës.

Lumturi është kur çfarë ti mendon, çfarë ti thua dhe çfarë ti bën janë në harmoni.