Thënie për ferrin (14 thënie)

Unë besoj se unë jam në ferr, prandaj unë jam atje.

Në të ardhmen çdo punëtor do të marrë pushimet e tij – disa ditë në vit, të cilat mund t’i rregullojë si të dojë. Dhe gjithkush do të ketë mundësinë të bëjë pushime në kruazierë një ose dy herë në jetën e tij. Është kotësi të frigohesh se njerëzia do të h

Unë mendoj se është e drejtë e patjetërsueshme e gjithkujt të shkojë në ferr në mënyrën e tij.

Parajsa është bërë për zemrat e dlira; ferri për zemrat pa dashuri.