Thënie për femrat (49 thënie)

Bjondet janë viktimat më të bukura. Ato ngjasojnë me borën e bardhë që përgjaket.

Inteligjenca është grua, fantazia është mëseusja e saj, kujtesa është shërbyesja.

Ka disa gjëra praktike në amvisëri të cilat asnjë burrë nuk mund t’i kuptojë.

Dëgjoje britmën e një gruaje kur është duke lindur fëmijën – pastaj vështroje njeriun tek lufton për të dhënë shpirt në mbarim të jetës. E pastaj më thuaj mua nëse diçka që fillon dhe mbaron mund të jetë e përcaktuar për gëzim.

Natyra e grave është të mos na duan kur ne i duam, dhe të na duan kur ne nuk i duam.

Femrat i duan burrat e zgjuar më shumë se burrat i duan gratë e zgjuara.

O Zot për vete s’dua gjë jo… por për prindërit nje dhëndërr të bukur.

Anonim

Të gjitha arsyetimet e burrave nuk janë me vlerë sa një ndjenjë e grave.

Nëse ju jeni një aktore apo muzikante, gjithkush mendon se ju jeni seksi.

Për meshkujt dhe femrat njëlloj, trupat e gjinisë tjetër tjetër janë të mesazhe që sinjalizojnë se çfarë ne duhet të bëjmë, ata janë shenja me ngjyra të ndezura të nevojave tona.