Thënie dashurie (380 thënie)

U përmbush ditën kur të takova ty. Më kujtohet kur e përjetova përqafimin tënd.

Anonim

Ne jemi më të gjallë kur ne jemi në dashuri.

Më ëmbël se dashuria nuk ka, por pas saj vjen urrejtja.

Anonim

Të dua shqip, “Je t’aime” frëngjisht, “Ik hou van jou” flamisht, “Jeg elsker deg” norvegjisht, “I love you” anglisht, “Ich liebe dich” gjermanisht… të dua, seriozisht.

Anonim

Nëse ti nuk do të kishe emër, do të të thërrisja dashuri, dhe nëse dashuria nuk do të kishte emër, do ta thërrisja me emrin tënd.

Anonim

Sa të çmuar janë sytë e tu pas gjithë kësaj që kam parë. Sa e varfër është gjithçka që shoh, kur shoh sytë e tu.

Anonim

Barra e madhe mund për deve, dashuria e madhe mund për zemër.

Anonim

Nësë do të më marr malli për ty, do ta gjej, ta shuaj në skutat e kujtimeve të mia që i ruaj të pastra.

Anonim

Në dashuri tepër nuk është mjaft…

Anonim

Edhe nëse kurrë më nuk më thua se më don, edhe nëse kurrë nuk më fol, edhe nëse më thua “shko në RR.S”, te unë do mbetesh siç ke qenë, që nga biseda e parë që kemi bërë!

Anonim