Thënie për bukurinë (36 thënie)

Librat që ju ndihmojnë më shumë janë ato për të cilët mendoni më shumë. Mënyra më e rëndë për të mësuar është ajo e të lexuarit të kollajshëm; por një libër i madh që vjen nga një mendimtar i madh është një anije e mendimit, një thellësi e përbërë nga e v

Asgjë nuk mund të ndodhë më e bukur se vdekja.

Nëse nuk ke qarë, sytë e tu nuk mund të jenë të bukur.

I adhuroj femrat. Jam duke u përpjekur të bëj gjëra shumë të bukura me ato. Unë nuk provoj t’i fyej ato. Jeta ime i kushtohet kësaj.

Bukuria e çfarëdo lloji, në zhvillimin e saj suprem, pa ndryshim e prek shpirtin ndjeshëm deri në lot.

Nuk kisha menduar kurrë se do të bëja filma me një fytyrë si imja.

Bukuria dhe marrëzia janë miq të vjetër.

E njoha Rita Hayëorth dija vetëm aq sa për të ditur se ajo ishte vetëm një qenie e butë, e ndjeshme, tejet e bukur njerëzore. Një person i bukur. Shumë e butë. Ajo kurrë nuk do të qëndronte për të drejtat e saj.

Dashuria është pëlhurë që e thuri natyra, ndërsa fantazia e zbukuroi me qëndisje.

Anonim

Nëse është puna të jesh magjepsëse ose vërtet e bukur, ose vërtet sexy, epo atëherë, unë nuk isha me të vërtetë e tillë, por unë mund ta bëjë të gjithën këtë. Ti mund të humbur me të vërtetë në atë lloj imazhi.