Thëniet e fundit

Nënës sime i pëlqente shumë të grindej me mua, por unë mendoj se kjo e ka kënaqur atë.

Dhe në Angli ka gjithmonë diçka thellësisht proarabe, natyrisht, jo në mesin e anglezëve, dhe një ndjenjë anti-Izrael në politikë. Ata abstenuan rezolutën e OKB të ndarjes të vitit 1947… Ata mbajtën një embargo armësh kundër nesh deri në vitet 1950… A

Ne jemi të gjithë kandra, por unë mendoj se jam një xixëllonjë.

Lavdia e ndjek pas virtytin sikur të ish hija e tij.

Nuk është e drejtë me u ba dikujt nanë e dikujt njerkë. – TETOVË

Franca ma ka pasur më shumë nevojën, se sa unë ia kam pasur asaj.

Zot i Madh dhe të gjithë dëshmitarët e vdekjes sime: kam jetuar si filozof dhe vdes si krishter.

Është mirë që zemra të jetë naive dhe mendja të mos jetë.

Dashuria është ari i vetëm.

Fetari i vogël iu lut “zotit” për një biçikletë, derisa e kuptoi se feja nuk funksionon në atë mënyrë, kështu që vodhi një biçikletë dhe i kërkoi falje “zotit” për mëkatin…

Anonim