Thënie nga Walt Whitman (45 thënie)

Flokët e bukur të paprerë të varreve.

Dhe nuk ka asnjë treg apo punësimi, por një i ri që më vonë mund të bëhet një hero.

E nderon stilin tim ai që prej tij mëson të shkatërrojë mësuesin.

Teoria e tërë e universit është e drejtuar pagabueshëm ndaj një individi të vetëm.

Parë lirisht, gjuha angleze është shtim dhe rritje e çdo dialekti, race, dhe rangu të kohës, dhe është njëkohësisht përbërja e lirë dhe kompakte e të gjithëve.