Thënie nga Salma Hajek (15 thënie)

Kështu t’i vihesh në pritje e pastaj ata ta japin skenarin dhe kjo është e tmerrëshme. Pastaj ti duhet të rishkruash pjesën tënde dhe ata janë tejet të tronditur ngaqë ti nuk e ke pëlqyer. Unë e kam përjetuar këtë përvojë shtatë vjet rresht.

Asnjë femër nuk do të jetë viktimë e keqpërdorimit fizik. Femrat duhet të ndihen jo të vetmuara.

Ka diçka të veçantë rreth personazhit. Kjo nuk ndodh gjithmonë, por ka disa personazhe me të cilat ju vërtetë krijoni marrëdhënie, a thua se janë miqtë tuaj.

I kam vjedhur disa zemra dhe ato janë në koleksionin tim privat!

Mënyra si i përshkruaj personazhet e mia është krejt e ndryshme nga mënyra si e përshkruaj veten time.