Thënie nga Kim Novak (15 thënie)

Harry Cohn nuk më bëri mua. Por gjithashtu mendojnë se ndoshta as unë nuk kam bërë veten. Unë mendoj se ishte një kombinim. Unë mendoj se ky e bëri këtë punë.

Puna që kam bërë në Vertigo nuk do të thotë asgjë nëse askush nuk do t’ia dinte për filmin. Për fat të mirë, Vertigo pati një ringjallje dhe njerëzit kishin filluar të dinë se kishte diçka të veçantë dhe ai fitoi reputacionin. Por njëlloj edhe mund të kis

Dhe unë kalova përmes shumë alternativave dhe ashtu përshkova shumë rrugë dhe gjëra, por nuk ka pse të bëhem tronditëse apo llafazane.

E dashurova aktrimin, çka kurrë nuk ka qenë për paratë, famën. Ishte rreth një kërkimi për kuptim. Ishte e dhimbshme.

Unë u përpoq aq shumë me filma të tillë si Vertigo dhe Middle of the Night e të tjerë. Ndjeva se ata do të më tregojnë se kjo është vetëm një çështje kohe para se unë do të gjeni të drejtën për të arritur kontaktet me njerëzit.