Thënie nga Anthony Quinn (12 thënie)

Dhe unë kisha njohur Peter O’Toole më parë në Londër. Dhe e pëlqeva atë shumë. Dhe mendimi i të qenit në një film me të ishte shumë sfidues për mua. Dhe ai ishte duke luajtur rolin kryesor.

Unë nuk e kisha ndërmend të bëhem aktor.