Thënie për gënjeshtrën

Thenie për gënjeshtrën

“Bëje gënjeshtrën të madhe, bëje të thjeshtë, vazhdo ta përsëritësh, dhe eventualisht ata do ta besojnë atë.” — Anonim

*Nuk dihet saktë autori i kësaj thënie, por supozohet se mund të jetë Adolf Hitler, Hermann Goering, Joseph Goebbels, Vladimir Lenin apo William James.