Thënie nga Steve Jobs

Thenie nga Steve Jobs: "Të jesh njeriu më i pasur në varrezë nuk ka rëndësi për mua. Shkuarja në shtrat natën, duke thënë se kemi bërë diçka të mrekullueshme... kjo është ajo që ka rëndësi për mua." -Steve Jobs (1955-2011)  Thënia origjinale:  "Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me. Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me."

“Të jesh njeriu më i pasur në varrezë nuk ka rëndësi për mua. Shkuarja në shtrat natën, duke thënë se kemi bërë diçka të mrekullueshme… kjo është ajo që ka rëndësi për mua.” -Steve Jobs (1955-2011)

Thënia origjinale:

Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me. Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.

Autori i thënies: Steve Jobs
Tema:
Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale:
Çfarë mendoni për këtë thënie?
Hapësirën e mëposhtme mund ta shfrytëzoni për të komentuar rreth thënies. Përdorimi i fyerjeve dhe fjalëve banale do të ndëshkohen me heqjen e të drejtës së komentimit nga stafi ynë. Ju faleminderit për mirëkuptim!

Thënie të ngjashme: