Thënie nga Sami Frashëri

Thenie nga Sami Frasheri

“Liria është thelbi i shpirtit dhe i mendjes; aty ku s’ka liri, mendja dhe shpirti thahen si bima pa ujë.” ~Sami Frashëri

Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale:
Çfarë mendoni për këtë thënie?
Hapësirën e mëposhtme mund ta shfrytëzoni për të komentuar rreth thënies. Përdorimi i fyerjeve dhe fjalëve banale do të ndëshkohen me heqjen e të drejtës së komentimit nga stafi ynë. Ju faleminderit për mirëkuptim!

Thënie të ngjashme: