Thënie nga Paulo Coelho

Thenie nga Paulo Coelho

“Është mundësia e të bërit realitet një ëndërr, ajo që e bën jetën interesante.” ~Paulo Coelho

Thënia origjinale:

“It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale:
Çfarë mendoni për këtë thënie?
Hapësirën e mëposhtme mund ta shfrytëzoni për të komentuar rreth thënies. Përdorimi i fyerjeve dhe fjalëve banale do të ndëshkohen me heqjen e të drejtës së komentimit nga stafi ynë. Ju faleminderit për mirëkuptim!

Thënie të ngjashme: