Thënie nga Ismail Kadare

Thenie nga Ismail Kadare

“Të falësh nuk do të thotë të harrosh.” ~Ismail Kadare

Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale:
Çfarë mendoni për këtë thënie?
Hapësirën e mëposhtme mund ta shfrytëzoni për të komentuar rreth thënies. Përdorimi i fyerjeve dhe fjalëve banale do të ndëshkohen me heqjen e të drejtës së komentimit nga stafi ynë. Ju faleminderit për mirëkuptim!

Thënie të ngjashme: