Thënie nga Albert Einstein

Thenie nga Albert Einstein

“Logjika do të të çojë nga A në B. Imagjinata do të të çojë KUDO.” ~Albert Einstein

Thënia origjinale:

“Logic will get you from A to Z; imagination will get you everywhere.”

Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale:
Çfarë mendoni për këtë thënie?
Hapësirën e mëposhtme mund ta shfrytëzoni për të komentuar rreth thënies. Përdorimi i fyerjeve dhe fjalëve banale do të ndëshkohen me heqjen e të drejtës së komentimit nga stafi ynë. Ju faleminderit për mirëkuptim!

Thënie të ngjashme: