Thënie nga Abraham Lincoln

Thënie nga Abraham Lincoln

“Më mirë të qëndrosh i qetë dhe t’i bësh të tjerët të mendojnë që je budalla, sesa të flasësh dhe t’ju heqësh të gjitha dyshimet.” — Abraham Lincoln

One response to “Thënie nga Abraham Lincoln”

  1. xhilda says:

    the best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *