Thënie nga Oscar Wilde

Thenie nga Oscar Wilde

“Ji vetvetja. Të gjithë të tjerët janë të zënë.” ~Oscar Wilde

Thënia origjinale:

“Be yourself; everyone else is already taken.”

Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale:

Thënie nga Elenor Ruzvelt

Thenie nga Elenor Ruzvelt

“E ardhmja ju përket atyre që besojnë në bukurinë e ëndrrave të tyre.” ~Elenor Ruzvelt

Thënia origjinale:

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”

Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale:

Thënie për gënjeshtrën

Thene per genjeshtren

“Bëje gënjeshtrën të madhe, bëje të thjeshtë, vazhdo ta përsëritësh, dhe eventualisht ata do ta besojnë atë.” (anonim)*

Thënia origjinale:

“Make the lie big, make it simple, keep saying it, and eventually they will believe it.”

*Nuk dihet saktë autori i kësaj thënie, por supozohet se mund të jetë Adolf Hitler, Hermann Goering, Joseph Goebbels, Vladimir Lenin apo William James.

Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale: